Nieuws items

Tony Stone Low & Slow 2017

Tony Stone Low & Slow BBQ competition 2017 zit er weer op. Samen met Royaal Genieten hebben we gestreden om heerlijke gerechten te maken. In totaal met 56 teams hebben we gestreden om de titel, waar we als 28ste uitgekomen zijn. Toch wel trots in zo’n sterk veld!

 

 

Uitslag
Chicken 11de plaats
Pork Ribs 50ste plaats
Pork 21ste plaats
Brisket 24ste plaats
Dessert 2de plaats met de maximale score van 180 punten!
Thx Stephanie Haverkamp voor de lekkere en mooie bijdrage!
Steak 22ste plaats
Burger 13de plaats

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk niet te vergeten het top team Herwin Kastein Stephanie Haverkamp, Dick Haverkamp en Bart van den Broek!

Onze nieuwe website RoyaalBBQ.nl is online!

Onze vernieuwde website is online. Na vele uren, bloed, zweet en tranen is hij er dan eindelijk!

De vernieuwde website RoyaalBBQ.nl geeft u meer inzicht in de producten en de mogelijkheden. Daarnaast is de betaling geautomatiseerd en zijn er heel veel producten toegevoegd.

We hopen u hiermee van dienst te zijn en mochten er vragen zijn dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij blijven vol passie doorgaan, we helpen u dan ook bij de aankoop van een juiste barbecue maar ook hoe u een gerecht het beste kunt bereiden op de barbecue.

Top prestatie – Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest

Ons team van Royaal BBQ / Royaal Genieten heeft succes onder barre omstandigheden met een temperatuur van maar liefst -17°C! We kunnen terug kijken op een mooie en goede BBQ Wedstrijd van WEST – Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest. Op onze 3 walks zijn we ook super trots, maar liefst 3 keer een podium plaats! Samen hebben we een top prestatie neergezet met Bart van den Broek, Herwin Kastein, Stephanie Haverkamp en Dick Haverkamp.

Uitslag
1ste – Mysterie Box
5de – Chicken
4de – Ribs
22ste – Boston Butt
20ste – Brisket
Totaal 14de overall

Op “Facebook” kunt u het hele verhaal nalezen.

Agenda

Wordt de Beste Grillmaster van Aalten 2017! – Donderdag 27 Juli

Op 27 juli organiseren we een stoere BBQ Wedstrijd waar je een compleet gerecht gaat maken vanuit een blind box op de barbecue. Voor alles wordt gezorgd, van barbecue tot en met snijplank. Wat we van het barbecue team verwachten kun je terug vinden in het reglement. http://oerkroeg.nl/?p=3053

Schrijf je op tijd in want vol=vol

Royaal BBQ workshop experience – Zaterdag 12 augustus 2017

Barbecueën met Royaal BBQ is een speciale beleving. We nemen u mee naar Amerika waar het barbecueën een dagelijks begrip is, daaraan voegen wij onze specialiteiten zoals pure en verse producten toe. Ons doel is om u een niet te vergeten middag te geven waarin we u laten genieten van onze Royaal BBQ workshop experience.

Een avond vullende barbecue beleving

Door de avond heen maken we in meerder groepen diverse gerechten, zodat er veel uitgelegd en geleerd kan worden over het echte barbecueën en als een gerecht gereed is kan er natuurlijk genoten worden van een heerlijk hapje.

Wat kun je verwachten

We beginnen onder begeleiding van een heerlijke steak van de barbecue uit te leggen hoe de barbecue het beste gebruikt kan worden. Aanmaken, keuze van de juiste brandstof voor de barbecue, gebruik van direct en indirect barbecueën en is er voldoende tijd voor vragen.

Vervolgens gaan we in groepen onder begeleiding 3 gerechten op de barbecue maken en uiteindelijk ook nog een dessert van de barbecue. De recepten krijg je ook mee naar huis zodat je later nog een keer kunt genieten van het echte barbecueën!

Locatie
Setz
Plein Zuid 12, Aalten

Datum en tijd
12-8-2017, 18:30-23:30

Kosten
€65,- All in
(inclusief koffie, fris, bier en wijn)

Aanmelden en info
bart@royaalbbq.nl

Totaal maximaal 12 personen, vol=vol

Royaal BBQ workshop experience – Zondag 13 augustus 2017

Barbecueën met Royaal BBQ is een speciale beleving. We nemen u mee naar Amerika waar het barbecueën een dagelijks begrip is, daaraan voegen wij onze specialiteiten zoals pure en verse producten toe. Ons doel is om u een niet te vergeten middag te geven waarin we u laten genieten van onze Royaal BBQ workshop experience.

Een middag vullende barbecue beleving

Door de middag heen maken we in meerder groepen diverse gerechten, zodat er veel uitgelegd en geleerd kan worden over het echte barbecueën en als een gerecht gereed is kan er natuurlijk genoten worden van een heerlijk hapje.

Wat kun je verwachten

We beginnen onder begeleiding van een heerlijke steak van de barbecue uit te leggen hoe de barbecue het beste gebruikt kan worden. Aanmaken, keuze van de juiste brandstof voor de barbecue, gebruik van direct en indirect barbecueën en is er voldoende tijd voor vragen.

Vervolgens gaan we in groepen onder begeleiding 3 gerechten op de barbecue maken en uiteindelijk ook nog een dessert van de barbecue. De recepten krijg je ook mee naar huis zodat je later nog een keer kunt genieten van het echte barbecueën!

Locatie
Setz
Plein Zuid 12, Aalten

Datum en tijd
13-8-2017, 12:30-17:30

Kosten
€65,- All in
(inclusief koffie, fris, bier en wijn)

Aanmelden en info
bart@royaalbbq.nl

Totaal maximaal 12 personen, vol=vol

Beleef Landleven 8 t/m 10 september 2017

Beleef Landleven, hét evenement voor iedereen die van buitenleven houdt. In het idyllische Openluchtmuseum in Arnhem komt het magazine Landleven tot leven en beleeft u landleven in drie dimensies.

Op beleef Landleven gaan we demonstraties geven met onze producten zoals BBQ’s, Smokers, Skillets en Dutch Ovens. Mocht je interresse hebben in onze producten dan zien we je graag aan onze stand verschijnen.

Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn kom dan kijken! We staan je dan graag te woord. Bent u geïnteresseerd in een specifiek product laat het ons weten en we nemen het voor u mee.

Beurs: 8 t/m 10 september 2017
Entree: Dagkaart voor openlucht museum
Locatie: Nederlans openluchtmuseum in Arnhem
Adres: Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem, Nederland
Website: www.landleven.nl/evenementen/beleef-landleven

BBQ Society Cook-Off, 7 en 8 oktober 2017

Zaterdag 7 en zondag 8 oktober is hoofddorp weer even het BBQ centrum van Nederland.

Dan vindt namelijk voor de vierde keer de BBQ Society Cook-Off plaats. Zaterdag slaan topteams uit binnen- en buitenland hun tenten op in het Haarlemmermeerse Bos en beginnen met de voorbereidingen voor de low & slow barbecuewedstrijd van zondag.

Zaterdag is er verder de Beef & Steak SCA Steak Cook-Off waar teams strijden om een plek voor het Europees Kampioenschap dat in 2017 in Amsterdam wordt gehouden.

De BBQ Society Cook-Off is een barbecuewedstrijd Amerikaanse stijl. Er wordt in vier categorieën kip, ribs, varkensschouder (pulled pork) en brisket gestreden om de beste plek en het team met de hoogste gemiddelde wordt Grand Champion.

Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn kom dan kijken! We kunnen producten voor u meenemen en staan u dan graag te woord.

Wedstrijd: 7 en 8 oktober 2017
Entree: Gratis
Locatie: Haarlemmermeersebos in Hoofddorp, Papa’s Beach House
Adres: IJweg 961, 2131LV Hoofddorp
Website: www.bbqsociety.nl

Tony Stone Low & Slow BBQ competition 3 en 4 juni 2017

Tony Stone Low & Slow BBQ competition is de eerste officiële Europe KCBS wedstrijd, waarbij wordt gestreden om de beste Kip, Ribs, Boston Butt (varkensschouder) en Brisket (Runderborst) bij de jury te serveren. Dit alles gebeurd low & slow van zaterdag tot en met zondag.

Tony Stone Low & Slow is de plek waar BBQ fans samenkomen en strijden om de eer, bragging rights, prijzengeld of gewoon om heerlijk te barbecueën. Het belooft weer een groots weekend te worden waar jong en oud zich kan vermaken. De bbq teams lijst word steeds langer en er komen teams vanuit heel de wereld!

Zoals andere jaren zullen we ook dit jaar weer staan met een stand vol barbecues en accessoires. Bent u geïnteresseerd in een specifiek product laat het ons weten en we nemen het voor u mee.

Wedstrijd: 3 en 4 juni 2017
Entree: Gratis
Locatie: Haarlemmermeersebos in Hoofddorp, ingang bij restaurant Vork en Mes
Adres: Paviljoenlaan 1, 2131 LZ Hoofddorp, Nederland
Website: www.tonystonecompetition.nl

 

Mocht u buiten de openingstijden langs willen komen dan is dit geen probleem,

 graag wel een afspraak maken.

Big Boy Grill’n Smoke

Big_Boy_voorkantDe Big Boy is een premium 2in1 BBQ en Smoker. Deze maakt hem uitermate geschikt voor de veelzijdige BBQ liefhebber, met extra dikke wanden en een groot grill oppervlak. Dit alles maakt hem geschikt voor grote BBQ partijen.

Pizza Oven

pizza_oven_p002Nieuw in ons assortiment, de Pizzaoven!! Het buitenkoken is voor ons als Royaal BBQ de manier van koken en gezellig samen zijn. Nu hebben we een extra product aan ons assortiment toegevoegd die nog meer mogelijkheden geeft in het buitenkoken, De Pizza Oven. De Oven is natuurlijk niet alleen geschikt voor pizza’s maar natuurlijk ook geschikt voor bereiden van veel meer gerechten! Nu te bezichtigen in onze showroom. Kom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden met de oven.

Top