Nieuws items

5TH Annual BBQ Society Cook-Off

Super trots op het resultaat! In totaal met 47 teams hebben we gestreden in Hoofddorp tijdens de BBQ Society Cook-Off, samen met Herwin Kastein, Dick, Stephanie Haverkamp en Bart van den Broek.

 

 

Uitslag

Zaterdag
Steak 6de plaats

Zondag
Chicken 32ste plaats
Pork Ribs 6de plaats
Pork 2de plaats
Brisket 16de plaats
Dessert 23ste plaats
7de plaats overall!!

Iedereen bedankt voor de hulp, steun, tijd, gezelligheid en natuurlijk niet te vergeten het top team Herwin Kastein, Stephanie Haverkamp, Dick Haverkamp en Bart van den Broek!

Tony Stone Low & Slow 2017

Tony Stone Low & Slow BBQ competition 2017 zit er weer op. Samen met Royaal Genieten hebben we gestreden om heerlijke gerechten te maken. In totaal met 56 teams hebben we gestreden om de titel, waar we als 28ste uitgekomen zijn. Toch wel trots in zo’n sterk veld!

 

 

Uitslag
Chicken 11de plaats
Pork Ribs 50ste plaats
Pork 21ste plaats
Brisket 24ste plaats
Dessert 2de plaats met de maximale score van 180 punten!
Thx Stephanie Haverkamp voor de lekkere en mooie bijdrage!
Steak 22ste plaats
Burger 13de plaats

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk niet te vergeten het top team Herwin Kastein Stephanie Haverkamp, Dick Haverkamp en Bart van den Broek!

Onze nieuwe website RoyaalBBQ.nl is online!

Onze vernieuwde website is online. Na vele uren, bloed, zweet en tranen is hij er dan eindelijk!

De vernieuwde website RoyaalBBQ.nl geeft u meer inzicht in de producten en de mogelijkheden. Daarnaast is de betaling geautomatiseerd en zijn er heel veel producten toegevoegd.

We hopen u hiermee van dienst te zijn en mochten er vragen zijn dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij blijven vol passie doorgaan, we helpen u dan ook bij de aankoop van een juiste barbecue maar ook hoe u een gerecht het beste kunt bereiden op de barbecue.

Top prestatie – Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest

Ons team van Royaal BBQ / Royaal Genieten heeft succes onder barre omstandigheden met een temperatuur van maar liefst -17°C! We kunnen terug kijken op een mooie en goede BBQ Wedstrijd van WEST – Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest. Op onze 3 walks zijn we ook super trots, maar liefst 3 keer een podium plaats! Samen hebben we een top prestatie neergezet met Bart van den Broek, Herwin Kastein, Stephanie Haverkamp en Dick Haverkamp.

Uitslag
1ste – Mysterie Box
5de – Chicken
4de – Ribs
22ste – Boston Butt
20ste – Brisket
Totaal 14de overall

Op “Facebook” kunt u het hele verhaal nalezen.

Agenda

Tony Stone Low & Slow BBQ competition 19 en 20 mei 2018

Tony Stone Low & Slow BBQ competition is de eerste officiële Europe KCBS wedstrijd, waarbij wordt gestreden om de beste Kip, Ribs, Boston Butt (varkensschouder) en Brisket (Runderborst) bij de jury te serveren. Dit alles gebeurd low & slow van zaterdag tot en met zondag.

Tony Stone Low & Slow is de plek waar BBQ fans samenkomen en strijden om de eer, bragging rights, prijzengeld of gewoon om heerlijk te barbecueën. Het belooft weer een groots weekend te worden waar jong en oud zich kan vermaken. De bbq teams lijst word steeds langer en er komen teams vanuit heel de wereld!

Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn kom dan kijken! We kunnen producten voor u meenemen en staan u dan graag te woord.

Wedstrijd: 19 en 20 mei
Entree: Gratis
Locatie: Haarlemmermeersebos in Hoofddorp, ingang bij restaurant Vork en Mes
Adres: Paviljoenlaan 1, 2131 LZ Hoofddorp, Nederland
Website: www.tonystonecompetition.nl

Royaal BBQ only meat workshop – Zaterdag 23 juni 2018

Barbecueën met Royaal BBQ is een speciale beleving. We nemen u mee naar Amerika waar het barbecueën een dagelijks begrip is, daaraan voegen wij onze specialiteiten zoals pure en verse producten toe. Ons doel is om u een niet te vergeten avond te geven waarin we u laten genieten van onze Royaal BBQ meat only workshop.

Een avond vullende barbecue beleving

Door de avond heen maken we in meerder groepen diverse vlees gerechten, zodat er veel uitgelegd en geleerd kan worden over het echte barbecueën en als het vlees gereed is kan er natuurlijk genoten worden van een heerlijk hapje. We gaan gebruik maken van verschillende technieken bijvoorbeeld van het direct/indirect als ook het low & slow barbecueën.

Wat kun je verwachten

We beginnen onder begeleiding van een heerlijke hapjes van de barbecue uit te leggen wat het verschil is tussen  direct/indirect als ook het low & slow barbecueën. Uiteraard is er voldoende tijd voor vragen.

Vervolgens gaan we in groepen onder begeleiding 4 vlees gerechten op de barbecue maken en 1 demo volgen over low & slow barbecueën. De recepten krijg je ook mee naar huis zodat je later nog een keer kunt genieten van het echte barbecueën!

Locatie
Setz
Plein Zuid 12, Aalten

Datum en tijd
23-6-2018, 18:30-23:30

Kosten
€65,- All in
(inclusief koffie, fris, bier en wijn)

Aanmelden en info
bart@royaalbbq.nl

Totaal maximaal 14 personen, vol=vol

Royaal BBQ only meat workshop – Zondag 24 juni 2018

Barbecueën met Royaal BBQ is een speciale beleving. We nemen u mee naar Amerika waar het barbecueën een dagelijks begrip is, daaraan voegen wij onze specialiteiten zoals pure en verse producten toe. Ons doel is om u een niet te vergeten middag te geven waarin we u laten genieten van onze Royaal BBQ meat only workshop.

Een middag vullende barbecue beleving

Door de middag heen maken we in meerder groepen diverse vlees gerechten, zodat er veel uitgelegd en geleerd kan worden over het echte barbecueën en als het vlees gereed is kan er natuurlijk genoten worden van een heerlijk hapje. We gaan gebruik maken van verschillende technieken bijvoorbeeld van het direct/indirect als ook het low & slow barbecueën.

Wat kun je verwachten

We beginnen onder begeleiding van een heerlijke hapjes van de barbecue uit te leggen wat het verschil is tussen  direct/indirect als ook het low & slow barbecueën. Uiteraard is er voldoende tijd voor vragen.

Vervolgens gaan we in groepen onder begeleiding 4 vlees gerechten op de barbecue maken en een demo volgen over low & slow barbecueën. De recepten krijg je ook mee naar huis zodat je later nog een keer kunt genieten van het echte barbecueën!

Locatie
Setz
Plein Zuid 12, Aalten

Datum en tijd
24-6-2018, 12:30-17:30

Kosten
€65,- All in
(inclusief koffie, fris, bier en wijn)

Aanmelden en info
bart@royaalbbq.nl

Totaal maximaal 14 personen, vol=vol

 

Mocht u buiten de openingstijden langs willen komen dan is dit geen probleem,

 graag wel een afspraak maken.

Big Boy Grill’n Smoke

Big_Boy_voorkantDe Big Boy is een premium 2in1 BBQ en Smoker. Deze maakt hem uitermate geschikt voor de veelzijdige BBQ liefhebber, met extra dikke wanden en een groot grill oppervlak. Dit alles maakt hem geschikt voor grote BBQ partijen.

Pizza Oven

pizza_oven_p002Nieuw in ons assortiment, de Pizzaoven!! Het buitenkoken is voor ons als Royaal BBQ de manier van koken en gezellig samen zijn. Nu hebben we een extra product aan ons assortiment toegevoegd die nog meer mogelijkheden geeft in het buitenkoken, De Pizza Oven. De Oven is natuurlijk niet alleen geschikt voor pizza’s maar natuurlijk ook geschikt voor bereiden van veel meer gerechten! Nu te bezichtigen in onze showroom. Kom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden met de oven.

Top