Nieuws items

Tony Stone Low & Slow BBQ competition 2018

We hebben een top weekend achter de rug met de Tony Stone Low & Slow BBQ competition! Samen met totaal 60 teams van Nederland tot Amerika streden we om de Tony Award.

Het was een gezellig weekend met veeeeel barbecueën. Zaterdag begonnen we met de Steak cook off en de burger cook off hier bij hebben we de 24ste en 9de plaats behaald.

 

Zaterdag op zondag de KCBS wedstrijd waar we zeker tevreden over zijn, stiekem hoop je op meer maar in zo’n sterk veld is een plek in het midden ook zeker goed!
Chicken 43ste
Ribs 10de
Pork 39ste
Brisket 28ste
Dessert 23ste

Stephanie Haverkamp (Royaal Genieten), Herwin, Dick, Bart van den Broek bedankt voor de hulp, bijdrage en gezelligheid! En ook de achterban voor de goede zorgen Wilma, Michelle Haverkamp en Sabine Haverkamp.

5TH Annual BBQ Society Cook-Off

Super trots op het resultaat! In totaal met 47 teams hebben we gestreden in Hoofddorp tijdens de BBQ Society Cook-Off, samen met Herwin Kastein, Dick, Stephanie Haverkamp en Bart van den Broek.

Uitslag

Zaterdag
Steak 6de plaats

Zondag
Chicken 32ste plaats
Pork Ribs 6de plaats
Pork 2de plaats
Brisket 16de plaats
Dessert 23ste plaats
7de plaats overall!!

Iedereen bedankt voor de hulp, steun, tijd, gezelligheid en natuurlijk niet te vergeten het top team Herwin Kastein, Stephanie Haverkamp, Dick Haverkamp en Bart van den Broek!

Tony Stone Low & Slow 2017

Tony Stone Low & Slow BBQ competition 2017 zit er weer op. Samen met Royaal Genieten hebben we gestreden om heerlijke gerechten te maken. In totaal met 56 teams hebben we gestreden om de titel, waar we als 28ste uitgekomen zijn. Toch wel trots in zo’n sterk veld!

 

 

Uitslag
Chicken 11de plaats
Pork Ribs 50ste plaats
Pork 21ste plaats
Brisket 24ste plaats
Dessert 2de plaats met de maximale score van 180 punten!
Thx Stephanie Haverkamp voor de lekkere en mooie bijdrage!
Steak 22ste plaats
Burger 13de plaats

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk niet te vergeten het top team Herwin Kastein Stephanie Haverkamp, Dick Haverkamp en Bart van den Broek!

Onze nieuwe website RoyaalBBQ.nl is online!

Onze vernieuwde website is online. Na vele uren, bloed, zweet en tranen is hij er dan eindelijk!

De vernieuwde website RoyaalBBQ.nl geeft u meer inzicht in de producten en de mogelijkheden. Daarnaast is de betaling geautomatiseerd en zijn er heel veel producten toegevoegd.

We hopen u hiermee van dienst te zijn en mochten er vragen zijn dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij blijven vol passie doorgaan, we helpen u dan ook bij de aankoop van een juiste barbecue maar ook hoe u een gerecht het beste kunt bereiden op de barbecue.

Top prestatie – Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest

Ons team van Royaal BBQ / Royaal Genieten heeft succes onder barre omstandigheden met een temperatuur van maar liefst -17°C! We kunnen terug kijken op een mooie en goede BBQ Wedstrijd van WEST – Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest. Op onze 3 walks zijn we ook super trots, maar liefst 3 keer een podium plaats! Samen hebben we een top prestatie neergezet met Bart van den Broek, Herwin Kastein, Stephanie Haverkamp en Dick Haverkamp.

Uitslag
1ste – Mysterie Box
5de – Chicken
4de – Ribs
22ste – Boston Butt
20ste – Brisket
Totaal 14de overall

Op “Facebook” kunt u het hele verhaal nalezen.

Agenda

Royaal BBQ workshop

Wil je graag een workshop volgen op een andere datum en heb je al minimaal 10 personen? Dan kunnen we ook een workshop plannen wanneer je het uitkomt en eventueel op je eigen locatie.

Voor meer info kun je een mail sturen naar bart@royaalbbq.nl

Royaal BBQ Experience basics workshop – Zaterdag 6 april 2019

Barbecueën met Royaal BBQ is een speciale beleving. We nemen u mee naar Amerika waar het barbecueën een dagelijks begrip is,
daaraan voegen wij onze specialiteiten zoals pure en verse producten toe. Ons doel is om u een niet te vergeten avond te geven waarin we u laten genieten van onze Royaal BBQ Experience basics workshop.

Een avond vullende barbecue beleving
Barbecueën met een gezellige sfeer, uitgebreid koken en samen lekker eten van de barbecue. Tijdens de workshop ga je aan de slag om complete barbecue gerechten te maken. Zonder dat je gebruik hoeft te maken van het fornuis of oven gaan we aan de slag. Ieder gerecht ga je ook echt zelf maken in kleine groepjes. Laat je inspireren!

Wat kun je verwachten

We beginnen onder begeleiding van een heerlijke steak van de barbecue uit te leggen hoe de barbecue het beste gebruikt kan worden. Aanmaken, keuze van de juiste brandstof voor de barbecue, gebruik van direct en indirect barbecueën en is er voldoende tijd voor vragen.

Vervolgens gaan we in groepen onder begeleiding 3 gerechten op de barbecue maken en uiteindelijk ook nog een dessert van de barbecue. De recepten krijg je ook mee naar huis zodat je later nog een keer kunt genieten van het echte barbecueën!

Locatie
Setz
Plein Zuid 12, Aalten

Datum en tijd
6-4-2019, 18:30 – ca. 24:00

Kosten
€75,- All in
(inclusief koffie, fris, bier en wijn)

Aanmelden en info
bart@royaalbbq.nl
Totaal maximaal 12 personen, vol=vol

Royaal BBQ Experience basics workshop – Zaterdag 20 april 2019

Barbecueën met Royaal BBQ is een speciale beleving. We nemen u mee naar Amerika waar het barbecueën een dagelijks begrip is,
daaraan voegen wij onze specialiteiten zoals pure en verse producten toe. Ons doel is om u een niet te vergeten avond te geven waarin we u laten genieten van onze Royaal BBQ Experience basics workshop.

Een avond vullende barbecue beleving
Barbecueën met een gezellige sfeer, uitgebreid koken en samen lekker eten van de barbecue. Tijdens de workshop ga je aan de slag om complete barbecue gerechten te maken. Zonder dat je gebruik hoeft te maken van het fornuis of oven gaan we aan de slag. Ieder gerecht ga je ook echt zelf maken in kleine groepjes. Laat je inspireren!

Wat kun je verwachten

We beginnen onder begeleiding van een heerlijke steak van de barbecue uit te leggen hoe de barbecue het beste gebruikt kan worden. Aanmaken, keuze van de juiste brandstof voor de barbecue, gebruik van direct en indirect barbecueën en is er voldoende tijd voor vragen.

Vervolgens gaan we in groepen onder begeleiding 3 gerechten op de barbecue maken en uiteindelijk ook nog een dessert van de barbecue. De recepten krijg je ook mee naar huis zodat je later nog een keer kunt genieten van het echte barbecueën!

Locatie
Setz
Plein Zuid 12, Aalten

Datum en tijd
20-4-2019, 18:30 – ca. 24:00

Kosten
€75,- All in
(inclusief koffie, fris, bier en wijn)

Aanmelden en info
bart@royaalbbq.nl
Totaal maximaal 12 personen, vol=vol

Royaal BBQ All about ribs workshop – Zondag 28 april 2019

Barbecueën met Royaal BBQ is een speciale beleving. We nemen u mee naar Amerika waar het barbecueën een dagelijks begrip is, daaraan voegen wij onze specialiteiten zoals pure en verse producten toe. Ons doel is om u een niet te vergeten middag/avond te geven waarin we u laten genieten van onze Royaal BBQ All about ribs workshop experience.

Een middag vullende barbecue beleving

Barbecueën met een gezellige sfeer en samen lekker eten van de barbecue. Door de middag heen maken we in meerder groepen diverse gerechten met ribs, zodat er veel uitgelegd en geleerd kan worden over het echte barbecueën en als de ribs gereed zijn kan er natuurlijk genoten worden van een heerlijk hapje. We gaan gebruik maken van verschillende technieken bijvoorbeeld van het direct/indirect, low & slow als ook het high en fast barbecueën. Op het programma staat onder andere baby back ribs, buik ribben, kalfsribben en short ribs. Laat je inspireren!

Wat kun je verwachten

Uitleg over het verschil tussen indirect, low & Slow en high & fast barbecueën. Juiste gebruik van de barbecue en hoe ga je aan de slag gaat met de indirecte, low & Slow en high & fast methoden.

Wat moet je doen en ook wat je vooral wat je niet moet doen. Ga je je ribs inpakken of juist niet, waarmee pak je ze in, hoe doe je dit het beste en is dit afhankelijk van het product. Uiteraard krijg je het nodige te proeven en ga je zelf aan de slag om de beste ribs te maken.

Locatie
Setz
Plein Zuid 12, Aalten

Datum en tijd
28-4-2018, 12:30 – ca. 18:00

Kosten
€75,- All in
(inclusief koffie, fris, bier en wijn)

Aanmelden en info
bart@royaalbbq.nl

Totaal maximaal 14 personen, vol=vol

Tony Stone Low & Slow BBQ competition 7-9 juni 2018

Tony Stone Low & Slow BBQ competition is de eerste officiële Europe KCBS wedstrijd, waarbij wordt gestreden om de beste Kip, Ribs, Boston Butt (varkensschouder) en Brisket (Runderborst) bij de jury te serveren. Dit alles gebeurd low & slow van zaterdag tot en met zondag.

Tony Stone Low & Slow is de plek waar BBQ fans samenkomen en strijden om de eer, bragging rights, prijzengeld of gewoon om heerlijk te barbecueën. Het belooft weer een groots weekend te worden waar jong en oud zich kan vermaken. De bbq teams lijst word steeds langer en er komen teams vanuit heel de wereld!

Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn kom dan kijken! We kunnen producten voor u meenemen en staan u dan graag te woord.

Wedstrijd: 7-9 juni
Entree: Gratis
Locatie: Haarlemmermeersebos in Hoofddorp, ingang bij restaurant Vork en Mes
Adres: Paviljoenlaan 1, 2131 LZ Hoofddorp, Nederland
Website: www.tonystonecompetition.nl

Royaal BBQ Experience basics workshop – Zaterdag 29 juni 2019

Barbecueën met Royaal BBQ is een speciale beleving. We nemen u mee naar Amerika waar het barbecueën een dagelijks begrip is,
daaraan voegen wij onze specialiteiten zoals pure en verse producten toe. Ons doel is om u een niet te vergeten avond te geven waarin we u laten genieten van onze Royaal BBQ Experience basics workshop.

Een avond vullende barbecue beleving
Barbecueën met een gezellige sfeer, uitgebreid koken en samen lekker eten van de barbecue. Tijdens de workshop ga je aan de slag om complete barbecue gerechten te maken. Zonder dat je gebruik hoeft te maken van het fornuis of oven gaan we aan de slag. Ieder gerecht ga je ook echt zelf maken in kleine groepjes. Laat je inspireren!

Wat kun je verwachten

We beginnen onder begeleiding van een heerlijke steak van de barbecue uit te leggen hoe de barbecue het beste gebruikt kan worden. Aanmaken, keuze van de juiste brandstof voor de barbecue, gebruik van direct en indirect barbecueën en is er voldoende tijd voor vragen.

Vervolgens gaan we in groepen onder begeleiding 3 gerechten op de barbecue maken en uiteindelijk ook nog een dessert van de barbecue. De recepten krijg je ook mee naar huis zodat je later nog een keer kunt genieten van het echte barbecueën!

Locatie
Setz
Plein Zuid 12, Aalten

Datum en tijd
29-6-2019, 18:30 – ca. 24:00

Kosten
€75,- All in
(inclusief koffie, fris, bier en wijn)

Aanmelden en info
bart@royaalbbq.nl
Totaal maximaal 12 personen, vol=vol

Royaal BBQ workshop only meat – Zondag 30 juni 2019

Barbecueën met Royaal BBQ is een speciale beleving. We nemen u mee naar Amerika waar het barbecueën een dagelijks begrip is, daaraan voegen wij onze specialiteiten zoals pure en verse producten toe. Ons doel is om u een niet te vergeten avond te geven waarin we u laten genieten van onze Royaal BBQ meat only workshop.

Een avond vullende barbecue beleving

Door de avond heen maken we in meerder groepen diverse vlees gerechten, zodat er veel uitgelegd en geleerd kan worden over het echte barbecueën en als het vlees gereed is kan er natuurlijk genoten worden van een heerlijk hapje. We gaan gebruik maken van verschillende technieken bijvoorbeeld van het direct/indirect als ook het low & slow barbecueën.

Wat kun je verwachten

We beginnen onder begeleiding van een heerlijke hapjes van de barbecue uit te leggen wat het verschil is tussen  direct/indirect als ook het low & slow barbecueën. Uiteraard is er voldoende tijd voor vragen.

Vervolgens gaan we in groepen onder begeleiding 4 vlees gerechten op de barbecue maken en 1 demo volgen over low & slow barbecueën. De recepten krijg je ook mee naar huis zodat je later nog een keer kunt genieten van het echte barbecueën!

Locatie
Setz
Plein Zuid 12, Aalten

Datum en tijd
30-6-2018, 12:30 – ca. 18:00

Kosten
€75,- All in
(inclusief koffie, fris, bier en wijn)

Aanmelden en info
bart@royaalbbq.nl

Totaal maximaal 14 personen, vol=vol

Royaal BBQ workshop experience – Zaterdag 13 oktober 2018

Barbecueën met Royaal BBQ is een speciale beleving. We nemen u mee naar Amerika waar het barbecueën een dagelijks begrip is, daaraan voegen wij onze specialiteiten zoals pure en verse producten toe. Ons doel is om u een niet te vergeten middag te geven waarin we u laten genieten van onze Royaal BBQ meat only workshop.

Een avond vullende barbecue beleving
Door de avond heen maken we in meerder groepen diverse gerechten, zodat er veel uitgelegd en geleerd kan worden over het echte barbecueën en als een gerecht gereed is kan er natuurlijk genoten worden van een heerlijk hapje.

Wat kun je verwachten
We beginnen onder begeleiding van een heerlijke steak van de barbecue uit te leggen hoe de barbecue het beste gebruikt kan worden. Aanmaken, keuze van de juiste brandstof voor de barbecue, gebruik van direct en indirect barbecueën en is er voldoende tijd voor vragen.

Vervolgens gaan we in groepen onder begeleiding 3 gerechten op de barbecue maken en uiteindelijk ook nog een dessert van de barbecue. De recepten krijg je ook mee naar huis zodat je later nog een keer kunt genieten van het echte barbecueën!

Locatie
Setz
Plein Zuid 12, Aalten

Datum en tijd
13-10-2018, 18:30-23:30

Kosten
€65,- All in
(inclusief koffie, fris, bier en wijn)

Aanmelden en info
bart@royaalbbq.nl
Totaal maximaal 12 personen, vol=vol

 

Mocht u buiten de openingstijden langs willen komen dan is dit geen probleem,

 graag wel een afspraak maken.

Big Boy Grill’n Smoke

Big_Boy_voorkantDe Big Boy is een premium 2in1 BBQ en Smoker. Deze maakt hem uitermate geschikt voor de veelzijdige BBQ liefhebber, met extra dikke wanden en een groot grill oppervlak. Dit alles maakt hem geschikt voor grote BBQ partijen.

Pizza Oven

pizza_oven_p002Nieuw in ons assortiment, de Pizzaoven!! Het buitenkoken is voor ons als Royaal BBQ de manier van koken en gezellig samen zijn. Nu hebben we een extra product aan ons assortiment toegevoegd die nog meer mogelijkheden geeft in het buitenkoken, De Pizza Oven. De Oven is natuurlijk niet alleen geschikt voor pizza’s maar natuurlijk ook geschikt voor bereiden van veel meer gerechten! Nu te bezichtigen in onze showroom. Kom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden met de oven.

Top