Hartelijk welkom op onze website speciaal voor profkoks, amateurkoks en natuurlijk iedereen die willen genieten van het buitenleven en het koken in de natuur.  Wij zijn gespecialiseerd in outdoor cooking op een typisch Amerikaanse manier. 

Royaal BBQ is ontstaan uit passie en liefde voor de juiste bereidingsmethoden op een barbecue. Door zelf veel te experimenteren en uit te proberen kwamen we er al snel achter dat er nog veel te leren is op het barbecue gebied. De juiste barbecue is moeilijk aan te komen, echte barbecue recepten in het Nederlands waren er gewoon weg niet en er was nog maar een klein select groepje fanatiek bbq’ers mee bpapers written for you research paper outline template apaezig.

We kregen de kans om Amerikaanse barbecue’s te gaan verkopen en hebben deze met beide handen aangegrepen. Begonnen door mensen te inspireren op de Nederlandse kampioenschappen BBQ (Culinair barbecueën) en kennis te laten maken met verschillende verschillende goede barbecue’s en smokers. Vervolgens komt er een wedstrijd met stoere grote stukken vlees wat lang en op lage temperaturen moet garen, met nog enkele maanden voorbereidingstijd op de barbecue wedstrijd zijn we er vol in gedoken. De nieuwe thermen vliegen ons om de oren, Low & Slow, High & Fast, injecteren, rubben etc.. De wedstrijden wordt echt ons ding en tot nu toe hebben we alle wedstrijden van Tony Stone Competition mee gedaan (Amerikaanse BBQ wedstrijd in Nederland met 4 vlees categorieën, de KCBS).

Door de opgedane ervaring groeit onze lol, passie, kennis en smaak in BBQen en ongemerkt ook Royaal BBQ. Met inmiddels een zeer breed assortiment aan barbecue’s, smokers, houtskool, rookhout, thermometers etc. zijn we een winkel geworden waar je alles kunt halen wat je nodig hebt voor een goede BBQ.

We doen ieder jaar nog mee aan een selectie KCBS wedstrijden om betrokken te blijven bij de nieuwste weetjes op het barbecue gebied. Ook doen we hier kennis uit op, want ook het barbecueën staat zeker niet stil en verbeterd zich telkens weer. En bij vragen beantwoorden wij die natuurlijk graag vanuit onze opgedane kennis zodat u het beste advies krijgt en ook kunt genieten van een heerlijke BBQ.

Bent u benieuwd geworden naar onze producten in de winkel dan vind u hiervan een selectie in onze “webshop

 

Groet,

Het Royaal BBQ team
Bart van den Broek, Sabine Haverkamp & Dick Haverkamp

Top